Calgary 7/7

De vlucht naar Calgary ging heel erg soepel. Zelfs Marja heeft onderweg een boek kunnen lezen en dat zegt heel wat. 🙂

In Calgary aangekomen lagen onze tassen al op de band, maar de huurauto duurde zeker een half uur. Maar dat wachten was zeer de moeite waard. We kregen weer het zelfde model auto mee, maar dan de meest luxe uitvoering die er te verzinnen is… DVD schermen, achteruit rij camera, elektrisch de deuren bedienen, een stopcontact van 110V en zelfs stoelmassage. Wel jammer dat er geen koelkast en magnetron  in zit. Maar goed, het is erg rot dat we hier de rest van de vakantie mee moeten doen. 🙂 Een plaatje van alle knopjes op het dashboard volgt nog.

Calgary

Ons hotel ligt echt midden in de binnenstad en heeft duidelijk de nodige sterren.

We hebben weer een schitterende kamer…

En een fantastisch uitzicht!

Maar eerst even wat eten aan de overkant.
Het is een soort Shoarma boer, alleen de porties zijn hier wat beter 🙂

Morgenochtend is in deze straat de Stampede Parade en deze
lui hebben nu (17:00h) alvast hun plekje geclaimd…

Wij kunnen de parade vanuit de hotelkamer zien 🙂

Nog even boodschappen gedaan bij een gigantische supermarkt, daarna ben ik maar even in de sauna gaan zitten en wat baantjes gezwommen. Is goed voor m’n kadaver.

Morgenochtend kijken we vanuit de hotelkamer naar de parade en we zitten rond twaalf uur weer in de auto om via een toeristische d-tour naar onze volgende bestemming te gaan.

Nu vallen m’n luiken dicht en ik ga morgen verder.

This entry was posted in Alberta. Bookmark the permalink.

One Response to Calgary 7/7

  1. Sandra says:

    zo, dat is een best broodje 🙂 ik zie dat je inderdaad gigantisch gaat afvallen onder de goede eet-zorgen van marja hahahaha. Ik kan niet wachten op de foto van de knopjes……….pffff maar goed dat vindt Arne dan natuurlijk wel weer leuk
    Ik lees jullie verslag deze keer per ongeluk ondersteboven dus heb eerst op vandaag gereageerd dat voor julli vannacht was en nu op gisteren dat voor jullie alweer vandaag :-)volg je het nog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *